Reclame maken met een bedrijfsauto om zo nieuwe klanten aan te trekken en goed zichtbaar te zijn op de weg is van groot belang! Wanneer je bij klanten bent wil je zo professioneel mogelijk over komen. De reclame op je auto moet dan ook wel er perfect uitzien en volledige in de kleuren van je logo zijn. Daarnaast is een mooie foto van je werk ook gewenst. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Wat heb je nodig en hoe krijg je een mooi ontwerp die jouw wensen uitstraalt en je bedrijf professioneel laat overkomen?

Je hebt alleen een logo van je bedrijf en eigenlijk heb je nog een mooi ontwerp nodig voor de auto of bus. Met deze gegevens bel je ons of je vult het aanvraagformulier. Wij nemen contact op om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je wensen. Op basis van jouw gegevens en je wensen ontvang je een offerte. Wij ontwerpen van je logo, elementen en foto’s een grafisch design voor je autoreclame.

Professioneel ontwerp

Door de ruime ervaring die de signspecialisten hebben weten ze precies hoe ze jouw reclame het mooiste kan laten uitkomen en wat de beste plekken van de auto, bus of aanhanger zijn om dit te beplakken. Dit combineren ze met de beste signing-materialen die wij tot onze beschikking hebben. Zo behaal je maximale herkenbaarheid voor jouw bedrijf!

Als het ontwerp klaar is krijg je van ons een voorstel gestuurd via de mail zodat je deze rustig kan bekijken. Vervolgens hebben we contact om de laatste wensen te bespreken en gelijk aan te passen! Het goedgekeurde ontwerp printen we met speciale full colour printers in de exacte kleuren van jouw huisstijl. Letters, elementen en foto’s snijden we uit in de precieze maten van de auto of bus.

Lichtreclame Ames

Beletteren en bestickeren

En dan is het tijd om te beletteren en te bestickeren van de auto of bus. Heb je een nieuwe auto of bus die van de autodealer komt? Dan nemen wij contact met ze op en zorgen we ervoor dat je auto of bus bij de oplevering voorzien is van jouw reclame. Hier hoef je dan niets meer voor te regelen, dat doen wij!

Heb je de auto of bus al in bezit? Dan spreken we samen een dag af dat hij voorzien wordt van je reclame. Op de dag zelf ga je eerst even door de wasstraat om hem schoon aan te leveren. Daarna gaan wij direct aan het werk als hij binnen is.

Oplevering

Aan het einde van de dag is je auto of bus klaar om op te halen! We lopen alles samen na, doen een check en bekijken het resultaat van je auto of bus met reclame. De nieuwe wasvoorschriften krijg je uitgelegd en je bent klaar om professioneel zichtbaar de weg op te gaan!

Op locatie

Wij hebben 3 locaties in Nederland waar je terecht kan. Dit is in Almelo, Apeldoorn of Dordrecht. Het is ook mogelijk om bij jou op locatie te komen.

Wil jij een professionele uitstraling voor je auto, bus, aanhanger of zelfs vrachtwagen met reclame van je bedrijf erop? Neem contact op voor de mogelijkheden, wij helpen je graag!

Bel voor een afspraak

Wil je een op maat gemaakt ontwerp ontvangen? Vul dan nu hieronder het aanvraagformulier in!

    Bedrijfsgegevens

    Hieronder vragen we gegevens van de auto of bus te noteren om zo een ontwerp voor jouw auto of bus te kunnen maken.

    Leave a Reply