Bescherm de originele lak van uw auto met de beste folie ter wereld

Een duurzame bescherming van uw autolak, dat is wat onze beschermfolie voor uw auto doet.

De beste folie die verkrijgbaar is, wordt geproduceerd door XPEL, een Amerikaanse fabrikant. Wij zijn ‘authorized installer’, wat betekent dat wij niet alleen van hun superieure folies gebruikmaken, maar ook van de speciale software voor het op maat snijden en van de kennis en ondersteuning van dit toonaangevende merk. Overigens levert XPEL ook ruitentint-folie van dezelfde kwaliteit.

De belangrijkste functie van de XPEL PPF-folie is uiteraard de bescherming van de lak van uw auto. Bijkomend voordeel is dat de PPF-folie zelfherstellend is: lichte krassen of andere beschadigingen verdwijnen in enkele minuten. Onder invloed van warmte (zonlicht of warm water) trekt XPEL PPF weer strak, zodat opnieuw een glad en als nieuw oppervlak overblijft.

U kunt kiezen voor het beschermen van alleen de meest kwetsbare delen van de auto, de totale voorzijde of de complete auto. Voor alle delen is op maat gesneden folie verkrijgbaar. Denk daarbij aan de voorbumper, motorkap, koplampen, spiegels, deurgrepen, bovenste deel van de achterbumper of de flanken ter hoogte van de wielen.

Succes Signs authorised installer XPEL

XPEL, de Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige steenslag-, lakbeschermings- en windowtint folies, heeft Succes Signs benoemd tot ‘Authorized Installer’. Deze erkenning betekent dat wij werken volgens de strikte kwaliteitseisen die XPEL stelt aan haar wrapping- en tintingspecialisten. Succes Signs is één van de 7 ‘Authorized Installers’ in Nederland en de enige in het oosten van Nederland.

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en nieuwste acties?

Dat kan, schrijf je hieronder gelijk in.

succes signs, auto belettering, auto reclame

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

Signing wagenpark

Bekijken
raamfolie, tinten auto, window tinten, auto tinten

Raamfolie

Bekijken
car wrap, prijzen, succes signs

Carwrapping

Bekijken

Signing gebouwen

Bekijken
reclame bord, maxbord

Bouwborden

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken