Voor ieder doel een speciale raamfolie

Er kunnen tal van redenen zijn om één of meer auto’s uit uw wagenpark te voorzien van raamfolie. Een keuze voor een raamfolie maakt u uit esthetische of praktische redenen. Voor getinte folie op autoruiten gelden wettelijke voorschriften, waaraan wij ons vanzelfsprekend houden. Per auto is het gebruik van meerdere folies mogelijk. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen er in ieder geval voor dat de folie perfect wordt aangebracht, bij u op locatie of in een van onze drie vestigingen.

We onderscheiden verschillende typen autoruitfolie:

Zon- en warmtewerende folie

De moderne airco’s ten spijt kan direct zonlicht voor een onaangename temperatuurverhoging zorgen. Deze folies zijn leverbaar in verschillende tinten.

Inkijkwerende verduisteringsfolie

Soms is het niet gewenst als vreemden een blik in uw auto – of die van uw vertegenwoordiger – kunnen werpen. Zit qua verduistering tussen zonwerend en blindering in. Voor velen is een bijkomend voordeel van dit folietype de ‘stoere’ uitstraling die de auto erdoor krijgt.

Blinderingsfolie

Als u uit veiligheidsoverwegingen en/of privacy absoluut geen inkijk wilt, is een blinderingsfolie een praktische, maar ook stijlvolle oplossing.

Inbraakvertragende folie

In ons land wordt er ieder uur 10 keer een auto-inbraak gepleegd. Voor de dief is daarbij snelheid de belangrijkste overweging. Met een inbraakvertragende folie voorkomt u dat er ‘even snel’ een portierraam wordt ingetikt. De inbraakvertragende- of veiligheidsfolie bestaat uit meerdere lagen en kan worden gecombineerd met verduisterende folies.

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en nieuwste acties?

Dat kan, schrijf je hieronder gelijk in.

succes signs, auto belettering, auto reclame

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
beschermfolie, xpel, steenslag bescherming, lakbescherming, twente, almelo

Beschermfolie

Bekijken
car wrap, prijzen, succes signs

Carwrapping

Bekijken
Gevelreclame, gevels, beplakken, beletteren

Signing gebouwen

Bekijken
reclame bord, maxbord

Bouwborden

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken