Menu
Bekijk hier onze projecten
 
Goed gezien! Succes Signs was here
 

Ruiten blinderen

Zonwerend, chique en meer privacy

Door middel van het blinderen of tinten van ruiten kunt u uw voertuig een chique / stoere look geven, heeft u minder last van de zon en meer gevoel van privacy. Met bijvoorbeeld glascoatings zorgt Succes Signs voor een mooie tint of het blinderen van de ramen van uw auto, bestelbus of vrachtwagen. Wij staan voor onze kwaliteit en klanttevredenheid. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en ervaren specialisten!

Prijzen

Afhankelijk van uw type auto maken wij een prijs op maat. Om u een indicatie te geven vindt u hieronder een overzicht van de categorie auto met de bijbehorende richtprijs. Indien u een exacte prijsopgave wilt hebben verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.


Compact 3/5 deurs:
Sedan:
Stationwagen:
SUV:

Delen
tinten:

Delen
tinten:

Delen
tinten:

Delen
tinten:

€ 260,- € 323,- € 355,- € 417,-

Bus:
Voorruit(en):
Achterruit:

Delen
tinten:

Delen
tinten:

Delen
tinten:


€ 438,-

€ 162,-

€ 141,-Condities

Wat moet u weten voordat wij uw ramen tinten? De auto dient gewassen te zijn. Extra schoonmaakwerkzaamheden worden gefactureerd. Voor het tinten van ramen moeten de ramen van binnen en buiten schoon zijn. Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt. Wij gebruiken uitsluitend onze eigen hoogwaardige materialen.