Wanddecoratie

Om een goede eerste indruk te maken wordt er steeds vaker een grote wand of balie voorzien van een full colour print passend bij de huisstijl van het bedrijf!

In grote gebouwen zie je deze wanddecoratie ook steeds vaker terug in lange gangen, kantines, wachtruimtes, behandelruimtes, winkelcentra, etalages of vergaderzalen.

Met de technieken die wij in eigen beheer hebben kunnen wij haarscherpe afbeeldingen full colour printen. Hiermee maken wij het mogelijk om mooie, eigen afbeeldingen te printen op maximale grootte. Is er geen eigen afbeelding beschikbaar dan gaan wij opzoek naar een passende afbeelding die vrij gebruikt mag worden.

Wij hebben een eigen ontwerpstudio en zijn daarom perfect in staat om je huisstijl op een goede en professionele manier te vertalen voor wanddecoratie. Wanddecoratie is snel te monteren, vaak zijn we binnen een dag klaar!

design studio, signs, ontwerpen

Werkwijze

Heb je wanddecoratie nodig? Dan bekijken we samen eerst wat de wensen zijn en wat het budget is.

Wij maken in onze eigen ontwerpstudio een ontwerp afgestemd op de wand en volledig in de huisstijl. Alle benodigde huisstijl onderdelen worden verwerkt in je eigen afbeelding of in het door ons aangeleverde foto/ afbeelding. Onze vormgevers hebben ruime ervaring in het vertalen van je ideeën naar een perfect design. Uiteraard kun je tussendoor nog wijzigingen of wensen doorgeven.

Wanneer het ontwerp perfect is gaan we over tot printen. Samen spreken we een dag en tijd af voor de montage. Wij regelen ervoor dat alles volgens het ontwerp wordt gemonteerd!

Dus heb je wanddecoratie nodig?

Het gehele proces wordt door onze professionals voor jouw organisatie uit handen genomen. Wil je een offerte ontvangen? Vraag hem dan hier aan en ontvang een vrijblijvende offerte. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen voor al je vragen!

Of het nu gaat om indoor of outdoor signing of wellicht beiden, bij Succes Signs ben je aan het juiste adres.

succes signs, auto belettering, auto reclame

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken

Beschermfolie

Bekijken

Raamfolie

Bekijken
car wrap, prijzen, succes signs, wrap, carwrap

Carwrapping

Bekijken
reclame bord, maxbord

Bouwborden

Bekijken