Autolak bescherming met de beste beschermingsfolie ter wereld

Een duurzame bescherming van je autolak, dat is wat onze beschermfolie voor je auto doet.

De beste folie die verkrijgbaar is, wordt geproduceerd door XPEL, een Amerikaanse fabrikant. Wij zijn ‘authorized installer’, wat betekent dat wij niet alleen van hun superieure folies gebruikmaken, maar ook van de speciale software voor het op maat snijden en van de kennis en ondersteuning van dit toonaangevende merk. Overigens levert XPEL ook ruitentint-folie van dezelfde kwaliteit.

De belangrijkste functie van de XPEL PPF-folie is uiteraard de bescherming van de autolak. Bijkomend voordeel is dat de PPF-folie zelfherstellend is: lichte krassen of andere beschadigingen verdwijnen in enkele minuten. Onder invloed van warmte (zonlicht of warm water) trekt XPEL PPF weer strak, zodat opnieuw een glad en als nieuw oppervlak overblijft.

Je kan kiezen voor het beschermen van alleen de meest kwetsbare delen van de auto, de totale voorzijde of de complete auto. Voor alle delen is op maat gesneden folie verkrijgbaar. Denk daarbij aan de voorbumper, motorkap, koplampen, spiegels, deurgrepen, bovenste deel van de achterbumper of de flanken ter hoogte van de wielen.

Autolak 

beschermingsfolie

Laat je hond in je auto klauteren. Zet je mountainbike zonder na te denken op het dak. Parkeer je auto zorgeloos onder een boom. Laat niets je tegenhouden om volledig van je auto te genieten! Dat kan door alleen lakbeschermingsfolie aan te brengen op die delen van je auto die het meest te verduren hebben.

Leid je leven vol passie. Volg jouw drive om er alles uit te halen. Op je werk én in je vrije tijd. Hoe je dat invult, is voor iedereen anders. De een leeft op bij het ervaren van totale controle. De ander doet graag alles voor en met anderen.

Wat jouw route ook is: XPEL geeft je de ruimte om vol gas voor jouw passie te gaan. Haal het maximale uit jezelf én je auto. Op ieder terrein. In iedere omstandigheid. Stel jouw wagen met een gerust hart op de proef. Maak je geen zorgen over krassen en vuil, want dankzij XPEL blijft jouw lak er altijd nieuw uitzien.

Xpel Ultimate lakbeschermingsfolie is een vrijwel onzichtbare urethaan folie die de lak van je auto beschermt tegen lelijke krassen en steenslag. Tevens maximaliseer je de doorverkoopwaarde van je auto.

Kenmerken

Vogelpoep, luchtverontreiniging en straatvuil zullen nooit de film vergelen of beschadigen, dit in tegenstelling tot lagere kwaliteit lakbeschermingsfolies.

De glasheldere folie heeft geen sinaasappelschil structuur, waardoor de folie vrijwel onzichtbaar is.

Zelfherstellend

Wanneer de lakbeschermingsfolie wordt blootgesteld aan warmte verdwijnen fijne krassen en swirls als sneeuw voor de zon. Dat kan door middel van de warmte van de zon als door bijvoorbeeld een wasbeurt.

Bestand tegen vlekken

Vervuiling, vogelpoep, insecten en luchtvervuiling zullen nooit zorgen voor vlekken of vergeling in tegenstelling tot alternatieven van mindere kwaliteit.

Hoogglans afwerking

De XPEL lakbeschermingsfolie is niet te onderscheiden van fabriekslak.

Duurzaamheid

XPEL lakbeschermingsfolie biedt superieure impactbescherming voor alles wat tussen jou en de openbare weg staat.

Xpel Ultimate beschermt je auto tegen

Grind
Boomsappen
Vogelpoep
Insecten
Steenslag
Zout
Zuren
Olie

Lees hier de F.A.Q.'s

Prijzen

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs, steenslag
Partial front end protection
 voorbumper,
✓ halve motorkap,
 voorste deel zijschermen
✓ zijspiegels

vanaf €745,-*

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs, steenslag
Full front protection
✓ voorbumper,
✓ motorkap,
✓ zijschermen,
✓ zijspiegels

vanaf €1499,-*

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs, steenslag
Full protection
 
✓ voorbumper,
✓ motorkap,
✓ zijschermen,
✓ zijspiegels,
✓ alle stijlen,
✓ dak,
✓ alle deuren,
✓ zij-skirts,
✓ achterschermen,
✓ kofferklep,
✓ achterbumper

vanaf €4000,-*

* Prijzen zijn afhankelijk van uw type auto en excl. BTW.

Ontdek onze beschermingsfolies

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

ULTIMATE PLUS

Bekijken
XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

STEALTH

Bekijken
XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

TRAC WRAP

Bekijken

RX ANTIMICROBIEEL

Bekijken

Succes Signs authorised installer XPEL

XPEL, de Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige steenslag-, lakbeschermings- en windowtint folies, heeft Succes Signs benoemd tot ‘Authorized Installer’. Deze erkenning betekent dat wij werken volgens de strikte kwaliteitseisen die XPEL stelt aan haar wrapping- en tintingspecialisten. Succes Signs is één van de 7 ‘Authorized Installers’ in Nederland en de enige in het oosten van Nederland.

Design Access Program  (DAP)

Paint Protection Film wordt aan de hand van het speciale Designs Access software Programma op maat gesneden voor uw auto. De mallen worden constant ontwikkeld, deze worden met de hand getekend, getest en gedigitaliseerd.

Met het DESIGN ACCESS-PROGRAM (DAP) hebben wij direct toegang over de grootste patronen-database ter wereld. Het DAP biedt ook een veilige installatie-oplossing zonder risico. Dit omdat het de noodzaak en gevaren van handmatig snijden elimineert, installatietijd verkort en efficiëntie met 70% verbetert.

Wij snijden de folie vooraf met behulp van het DAP systeem gekoppeld aan onze plotter. De folie wordt exact op maat gesneden voor de desbetreffende auto.

DE MEEST NAUWKEURIGE PATRONEN VOOR PPF 

Momenteel bevat het DAP bijna 90.000 lakbeschermende kits  voor nagenoeg elk denkbaar merk en model auto.

Naast passagiersvoertuigen, hoogwaardige exoten en andere speciale voertuigen bevat het Design Access-Program ook oppervlaktebeschermingspatronen voor de nieuwste touchscreen-apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en bewakingssystemen.

LAKBESCHERMENDE PATRONEN

Ontworpen voor

✓ ULTIMATE PLUSTM

✓ STEALTHTM

✓ RXTM antimicrobiële film

✓ Verschillende touchscreen apparaten

Lees hier de F.A.Q.'s

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en nieuwste acties?

Dat kan, schrijf je hieronder gelijk in.

succes signs, auto belettering, auto reclame

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken

Raamfolie

Bekijken
car wrap, prijzen, succes signs, wrap, carwrap

Carwrapping

Bekijken
Gevelreclame, gevels, beplakken, beletteren

Signing gebouwen

Bekijken
reclame bord, maxbord

Bouwborden

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken