Reclame op onze MAXborden

Bouwbord of promotiebord nodig?

MAXBORD is onze partner voor de perfecte uitstraling voor uw bedrijf in de vorm van promotie of bouwbord om uw project, product of evenement in de spotlights zetten!

Van ontwerp tot en met plaatsing: het complete traject wordt door onze vakmensen verzorgd.

Een MAXBORD is opgebouwd uit een robuuste betonnen voet waarop een frame van gegalvaniseerd staal is gemonteerd. Om het MAXBORD gemakkelijk te kunnen vervoeren is het frame klapbaar gemaakt. Uw full color reclameboodschap wordt op dit frame bevestigd met als resultaat een strakke en professionele uitstraling.

Een MAXBORD is snel en eenvoudig te plaatsen op bijna iedere locatie. Door de stand alone constructie zijn risicovolle en tijdrovende grondwerkzaamheden niet nodig, zodat ook geen risico bestaat op het beschadigen aan ondergrondse infrastructuur als riolering en internetkabels. Door de snelle plaatsing is eventuele verkeershinder van zeer korte duur.

Kortom zoekt u een duurzaam tijdelijk bouw-, project- of promotiebord? Bel of mail ons!

 

Totaaloplossing om u te ontzorgen

✓ Perfecte uitstraling

✓ Reclame uitingen tot 25m²

✓ Vrijheid in duur van campagne

✓ Transparant in kosten

MAXBORD

Snelle levering

Van Groningen tot aan Maastricht en in de rest van Nederland zijn we in staat om snel en vakkundig een MAXBORD te plaatsen met uw boodschap. Zo creëert MAXBORD snel en zonder gedoe de perfecte uitstraling!

MAXBORD: overal toe te passen

Op een bouwproject, naast uw pand of op een zicht- of evenementenlocatie; ons MAXBORD is universeel in te zetten om uw boodschap de perfecte uitstraling te geven. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen op vrijwel alle ondergronden, zodat u verzekerd bent van optimale exposure.

Totaaloplossing om u te ontzorgen

Zodra u ons de opdracht gunt, gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Onze designspecialisten vertalen uw boodschap naar een opvallend reclamebord. Het reclamebord wordt vervolgens full color geprint op onze topkwaliteit printers, waarna uw MAXBORD door onze technische dienst op de goede locatie en in de juiste positie geplaatst wordt. Uiteraard zorgen wij ook weer voor het verwijderen van het MAXBORD zodra de afgesproken termijn is verstreken.

Groot, groter, grootst

MAXBORD is leverbaar in onderstaande standaardmaten, tot een oppervlakte van liefst 25 m2. Zo vindt u altijd de uitstraling die bij u past:

(hoogte x breedte)

3 meter x 3 meter

3 meter x 4 meter

3 meter x 5 meter

4 meter x 4 meter

5 meter x 5 meter

Uiteraard kunnen we naar uw wens ook een MAXBORD realiseren in afwijkende maten.

succes signs, auto belettering, auto reclame

Bekijk ook onze andere diensten:

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken

Beschermfolie

Bekijken

Raamfolie

Bekijken
Car wrap, wrappen, changeofcolour

Carwrapping

Bekijken
Gevelreclame, gevels, beplakken, beletteren

Signing gebouwen

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken