XPEL folie | Successigns

Op veel auto’s passen wij XPEL Paint Protection Film toe, afgekort PPF. Deze polyurethane folie beschermt het lakwerk van uw exclusieve auto tegen beschadiging door steenslag, vogelpoep, wegvuil, strooizout en andere invloeden van buitenaf.

De speciale samenstelling maakt dat PPF zelfherstellend is. Dit betekent dat lichte krassen of andere beschadigingen in enkele minuten verdwijnen. Onder invloed van warmte (zonlicht of warm water) trekt XPEL PPF weer strak, zodat opnieuw een glad en als nieuw oppervlak overblijft.

De beste beschermfolie voor uw auto!

Succes Signs is ‘authorized installer’ van XPEL. Dit betekent dat wij kiezen voor de hoogwaardige steenslag-, lakbeschermings- en windowtint folies van de Amerikaanse fabrikant XPEL.

XPEL folie exact op maat
Per auto wordt de XPEL film exact op maat gesneden met een speciaal software programma: DAP, Design Access Program. Het grootste voordeel van voorgesneden XPEL folie is dat de folie niet hoeft te worden teruggesneden na het aanbrengen op uw auto. Zo wordt ieder risico op blijvende beschadigingen bij het snijden voorkomen. Bovendien past voorgesneden folie altijd 100%.

Met XPEL PPF wordt het lakwerk van uw auto optimaal beschermd. U kunt kiezen voor het beschermen van alleen de meest kwetsbare delen van de auto, de totale voorzijde of de complete auto. Voor alle delen is op maat gesneden folie verkrijgbaar. Denk aan: voorbumper, motorkap, koplampen, spiegels, deurgrepen, bovenste deel van de achterbumper of de flanken ten hoogte van de wielen.

XPEL Prime ruitentint-folie
XPEL Prime is de hoogwaardige ruitentint folie van XPEL. Deze folie beschermt de inzittenden en het interieur van uw auto tegen de brandende zon en schadelijke UV-straling.

Zonder coating op de ruiten heeft de zon en de UV-straling vrij spel op het dashboard, leer, en bekleding. Het gevolg is dat de materialen verkleuren en uitdrogen. De brandende zon maakt bovendien dat het in de auto onprettig warm wordt. Met XPEL Prima rekent u af met al deze nadelen.

XPEL Prime filtert 99% van de schadelijke UV-straling tegen en houdt de warmte voor een belangrijk deel buiten de auto. Deze folie is verkrijgbaar in verschillende gradaties van tinting, zodat u zelf de tint kunt kiezen die bij uw auto en uw smaak past. Alle XPEL Prima folies zorgen voor optimale bescherming, en staan garant voor een langdurig en strak resultaat.

Over XPEL
XPEL is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige steenslag-, lakbeschermings- en windowtint folies uit Amerika. Vanuit het hoofdkantoor in San Antonio in Texas concentreert XPEL zich exclusief op het ontwikkelen van folies. Zowel de product-ontwikkeling als de productie van de folies vindt in eigen huis plaats. Alle producten, ook de mallen, worden door XPEL zelf ontwikkeld en getest in de veeleisende dagelijkse praktijk. XPEL kiest in alle gevallen voor kwaliteit. En dat ziet u terug!

Succes Signs officieel XPEL installateur

XPEL, de Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige steenslag-, lakbeschermings- en windowtint folies, heeft Succes Signs benoemd tot ‘Authorized Installer’. Deze erkenning betekent dat wij werken volgens de strikte kwaliteitseisen die XPEL stelt aan haar wrapping- en tintingspecialisten. Succes Signs is één van de 7 ‘Authorized Installers’ in Nederland en de enige in het oosten van Nederland.

Met de onzichtbare folies van XPEL houdt u de lak van uw (exclusieve) auto in topconditie, zodat de waarde optimaal blijft behouden. Ook tegen steenslag. XPEL produceert ook hoogwaardige windowtint folies voor een perfect gladde verduisterende laag op uw autoruiten.

Meer weten over de mogelijkheden van XPEL? Bel of mail ons gerust! 088-506 59 00 of info@successigns.nl

Bekijk ook onze andere diensten: 

Raamfolie

Bekijken

Beschermfolie

Bekijken

Signing gebouwen

Bekijken